Psycholoog Voorthuizen

Een deskundige psycholoog nabij Voorthuizen kan u helpen bij verscheidene problemen, bijvoorbeeld als u zich niet gelukkig voelt of als u wilt werken aan uw relatie. Onze praktijk is gevestigd in Apeldoorn en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

U kunt direct een intakegesprek inplannen of eerst kiezen voor een oriënterend gesprek. Tijdens het intakegesprek maken wij een inschatting van het aantal benodigde gesprekken.

Soorten hulpvragen aan uw psycholoog nabij Voorthuizen

Een psycholoog nabij Voorthuizen van Praktijk Hagedoorn kunt u voor de volgende hulpvragen inschakelen voor uzelf of iemand anders:

  • Relatietherapie: relatietherapie kan uitkomst bieden als u en uw partner problemen ondervinden en er onderling niet uitkomen. Samen met de relatietherapeut zoekt u naar een oplossing tijdens de gesprekken.
  • Psycho-sociale hulpverlening: deze vorm van hulpverlening helpt u bij klachten zoals lusteloosheid, neerslachtigheid, stress, slapeloosheid, concentratieproblemen of als u verschijnselen van overspannenheid heeft. Tijdens de gesprekken achterhalen we waar de problemen vandaan komen en hoe u ze kunt oplossen.
  • Christelijke hulpverlening: kiest u voor christelijke hulpverlening omdat u uw geloof en opvattingen ook bij het oplossen van uw problemen en klachten wilt betrekken, dan is dit mogelijk. De twee hulpverleners Wilma en Bert van Praktijk Hagedoorn hebben allebei een christelijke identiteit, zodat ze vanuit dit uitgangspunt samen met u uw problemen kunnen oplossen.
  • Burnout-behandeling: een burnout-behandeling is slim om zo snel mogelijk te starten. Herkent u een van de symptomen: slaapstoornis, geen plezier of zin meer om dingen te ondernemen, overmatig piekeren, chaotisch denken, geen trek meer hebben in eten of hoofd- en nekpijn? Neem dan contact met ons op.

E-Counseling

Heeft u geen tijd om langs te komen of zijn er andere beperkingen die u weerhouden naar onze praktijk te komen, dan kunt u mogelijk toch gebruik maken van onze diensten door e-counseling. U heeft dan contact met uw psycholoog nabij Voorthuizen via e-mail. Dit is wel afhankelijk van het soort klacht of probleem dat u heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bepalen of dit voor u het geval is.

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan

Praktijk Hagedoorn

 
U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier of bel naar: 06 – 37 41 64 86.

Stel uw vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.