Reviews

De reviews van onze cliënten worden rechtstreeks geplaatst.
Om privacy redenen zonder naam.
 • Deze keer was er gelukkig wel een klik met mijn therapeut. Ik heb lang geaarzeld om met de therapie te beginnen i.v.m. eerdere ervaringen waarbij er geen klik was en daardoor ook geen resultaat. Het bleef dan bij wekelijkse-/tweewekelijks gesprekken waarbij concrete pijnpunten niet echt aan de orde kwamen. Er werden geen concrete doelstellingen gedefinieerd. Bij Bert voelde ik me vanaf de het eerste gesprek op m’n gemak. Samen hebben we doelen vastgesteld en daar in de loop van de behandeling regelmatig getoetst of we op de goede weg waren. Na elk gesprek kreeg ik een opdracht mee. Dit heeft me geholpen om buiten de sessies om actief bezig te zijn met het leren kennen van mezelf en op een goede manier om te gaan met de situaties waar ik tegen aanliep. Het feit dat Bert tijdens de behandeling kritisch bleef kijken naar een zinvolle frequentie van gesprekken en de duur van therapie vind ik zeer positief. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Bert kwam zelf met voorstellen om de frequentie van de gesprekken te verminderen en de behandeling op het juiste moment te stoppen. Ik heb de behandeling bij Bert als zeer positief ervaren. Sta nu sterker in m’n schoenen, heb meer energie en kan beter met lastige situatie op m’n werk en in m’n privé omgaan. Het gaat niet zover dat ik me verheugde op de gesprekken, maar ik zag er ook zeker niet tegenop.
  Bert bedankt voor je betrokkenheid, de aanpak en het gevoel van vertrouwen dat je me gaf.
 • Mijn vrouw en ik waren al 16 jaar getrouwd en na al die tijd kwam er het gevoel dat er wat ontbrak in onze relatie.Dit speelde al wat langer en we hadden steeds geprobeerd om het zelf op te lossen. We hadden al vaker besproken of het niet verstandig zou zijn om naar een relatietherapeut te gaan. Ik zag dat niet echt zitten, omdat mijn vrouw graag naar een christelijke therapeut wou en ik absoluut niet. Toch waren we het erover eens dat we echt hulp nodig hadden om onze relatie te redden.Na lang zoeken zijn we uitgekomen bij Praktijk Hagedoorn. Op hun website stond dat zij een christelijke achtergrond hebben, maar dat dit niet centraal hoefde te staan bij de hulpverlening. De informatie die ik vond op de website gaven zowel mijn vrouw als mij het vertrouwen om hiernaar toe te gaan.We hebben eerst bij Wilma een intake gedaan en daarin hebben we onze problemen aangeven. Daarna hebben we bepaald wat onze verwachtingen waren van de therapie en wat onze  doelen waren. Daarna heeft Wilma ons samen zeer professioneel begeleid in het proces van herstel, waar wij zowel gezamenlijk als afzonderlijk doorheen zijn gegaan. Wij dachten dat we na een paar keer wel klaar zouden zijn. Dit heeft echter iets meer dan een jaar geduurd, maar wij zijn aan het eind van het traject er zowel persoonlijk als in onze relatie veel sterker uitgekomen. We hebben echt nieuwe dingen bij elkaar ontdekt en ook veel geleerd van elkaar. Dit proces ging echt met ups en downs, maar uiteindelijk konden we het afsluiten met een heel goed gevoel. We hadden onze doelen die bepaald waren bij de intake gerealiseerd.We zijn blij dat we bij Praktijk Hagedoorn en in het bijzonder bij Wilma terecht zijn gekomen. We zijn haar dankbaar voor haar geduld en voor de resultaten die zij ons heeft laten behalen.
 • Ik dacht altijd, als je naar een psycholoog, een psychotherapeut, of psychiater gaat, moet je wel echt koekoek zijn.
  Maar als je met Bert aan de gang gaat, heeft het wel degelijk nut. Je moet wel open  staan om verder te komen. Ik heb geleerd om andere inzichten te krijgen bij waar je emotioneel bij betrokken bent. Ik heb het anderhalf jaar heel moeilijk gehad, maar dankzij mensen in mijn omgeving en de hulp van Bert, kreeg ik het duidelijk, hoe ik met de emoties moest omgaan. Ik kreeg het vertrouwen en had een klik met Bert om me er boven op te helpen.
  Bedankt Bert!
 • Ik zocht hulp bij Bert Hagedoorn vanwege psychische problemen waar ik nogal last van had.
  In de gesprekken met hem werd mij duidelijk welk mechanisme in mijzelf al vanaf jongs af aan parten speelt. Ook het “huiswerk” wat ik meekreeg droeg bij aan dat verworven inzicht. Wat zeker ook meehielp was de herkenning bij Bert van hoe problemen zich ook kunnen afspelen op het kerkelijk erf. Daarbij dan fijn om op geestelijk vlak een gesprekspartner tegenover je te hebben die dezelfde taal spreekt.
  Het was gewoon goed en voelde vertrouwd.
  Ik ben hem dankbaar dat ik me nu een stuk sterker voel.
 • Na 14 jaar getrouwd te zijn, kwam ons huwelijk in een flinke crisis en bleken we een heel eind uit elkaar gegroeid te zijn. Om te kijken of we nog samen verder konden en hoe we dat dan moesten doen, zochten we profesionele begeleiding. Zo kwamen we bij prakijk Hagendoorn uit.Vanaf het eerste gesprek met Wilma, voelden we ons beiden vertrouwd om open te praten over de problemen en gaandeweg te zoeken naar oplossingen en opnieuw vertrouwen. Dit bleek een heel traject. En niet alleen door samen, maar ook door alleen gesprekken te voeren, kwamen we weer op het goede spoor. Door de gesprekken en de opdrachten voor thuis kregen we zicht op hoe we functioneerden en hoe waar het eigenlijk aan schortte. En het is heel fijn dat juist in een moeilijke en pijnlijke tijd, er iemand meekijkt en meedenkt. Iemand die buiten de emoties staat, die uitlegt hoe processen werken en juist dat naar bovenhaalt waar het om draait. We zijn blij dat we een goede begeleiding hebben gevonden, waardoor we weer samen verder kunnen.
 • “Gedurende een half jaar heb ik gesprekken gehad met Bert. Dit was voor mij een zeer intensieve periode. Toch was het -achteraf bezien- goed om te doen. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mezelf en ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta. Ik ben nu beter in staat mijn grenzen aan te geven en raak minder van slag door diverse omstandigheden. Bert geeft op een positieve manier kritiek, legt dingen goed uit en geeft tegelijk ook concrete opdrachten waar ik mee aan de slag kon gaan. Hij is een betrokken persoon waarbij ik me vertrouwd voelde, al ging het vaak over moeilijke dingen. Persoonlijk vond ik het ook fijn dat ik over mijn geloof kon praten zonder dingen uit te hoeven leggen.”
 • “Ik heb de gesprekken met jou (Wilma) erg gewaardeerd. Ze waren fijn, soms confronterend, open en ik voelde mij veilig. Ik wil je hiervoor bedanken. Ik neem alle zaken die we hebben besproken mee en kijk er met een heel positief gevoel op terug. Je hebt me vooral geholpen met weer het krijgen van een toekomstperspectief. M’n blik is van het verleden vooral weer gericht op de toekomst. Dankjewel hiervoor.”
 • Wij hebben ruim een jaar coaching gesprekken bij Wilma gehad. Om na ruim 30 jaar huwelijk de dingen waar we tegen aan bleven lopen te bespreken. We hebben Wilma als fijne, betrokken maar zeker professionele coach ervaren. Wilma luistert tussen de regels door en kan zo goed de pijnpunten benoemen en aan de orde stellen. Ze heeft ons helpende thuis opdrachten meegegeven. Ze liet de regie over het verloop van de gesprekken bij ons maar had zeker een adviserende rol. Wilma is positief en eerlijk.
  Mochten we weer coaching nodig hebben komen we graag bij je terug.

 • Ik heb met Bert hele fijne en open gesprekken gevoerd om mezelf beter te leren kennen. Door zijn laagdrempelige aanpak en inlevingsvermogen heb ik daar veel winst uit kunnen halen. De persoonlijke aanpak van Bert gaf mij ook de mogelijkheid om me kwetsbaar op te durven stellen. Het resultaat is dat ik sterker ben geworden, voor mezelf meer durf op te komen en enkele situaties in het verleden een plekje heb kunnen geven. Dat geeft rust. Bert, ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken, het was niet altijd makkelijk, maar ik ben blij dat ik ben doorgegaan!

Praktijk Hagedoorn

 
U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier of bel naar: 06 – 37 41 64 86.

Stel uw vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.