Psycholoog Elburg

Een psycholoog nabij Elburg van Praktijk Hagedoorn kan helpen, als u te maken heeft met psycho-sociale problemen. Dit kan gaan om allerlei soorten problemen, zoals depressieve gevoelens, stress klachten, als u te maken heeft (gehad) met een burn-out,  relatieproblemen of opvoedingsmoeilijkheden. Vanuit onze praktijk werken wij met twee psycho-sociale hulpverleners die graag samen met u de oorzaak van uw probleem achterhalen en helpen een oplossing te vinden.

In gesprek met uw psycholoog nabij Elburg

Uw psycholoog begeleidt u door gesprekken met u te voeren. Op basis van de aard van het probleem stemmen we de methodieken af. U bent bij Praktijk Hagedoorn verzekerd van een

professionele én persoonlijke werkwijze. Samen bekijken we bij welk probleem u hulp wilt ontvangen. Daarna gaan we samen aan de slag om uw leefsituatie zodanig te veranderen, dat het probleem wordt opgelost. Naast fysieke gesprekken kunt u ook bij ons terecht voor e-counseling. U heeft dan contact via e-mail. Let op: dit is niet geschikt voor ieder probleem. Wanneer u hier interesse in heeft, overleggen we graag of deze vorm van therapie aansluit op uw klachten.

Werkwijze Praktijk Hagedoorn

Voordat u begint met therapie bij Praktijk Hagedoorn, is het mogelijk een oriënterend gesprek met ons te voeren. Dit gesprek is kosteloos en duurt maximaal een half uur. Indien gewenst kan dit gesprek telefonisch plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook direct een intake inplannen. Onze hulpverleners staan klaar voor iedere cliënt, ongeacht levensovertuiging of cultuur. Aangezien wij christelijke hulpverleners zijn, kunnen wij christelijke zingevingsvragen, overtuigingen en belevingen betrekken in de gesprekken.

Tarieven psycho-sociale therapie Elburg

Tijdens het intakegesprek maken we een inschatting hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zijn. De duur van de gesprekken is 50 tot 60 minuten. De kosten per gesprek bedragen €59,50.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op onze website. Nadat u zich heeft aangemeld, nemen wij binnen maximaal drie werkdagen contact met u op. Onze praktijk is gevestigd in Apeldoorn. Aarzelt u nog om contact op te nemen met een psycholoog nabij Elburg? Lees dan de ervaringen van cliënten die u voor gingen.

Hoe anderen de therapie van Praktijk Hagedoorn hebben ervaren

Praktijk Hagedoorn

 
U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier of bel naar: 06 – 37 41 64 86.

Stel uw vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.