Christelijke hulpverlening Apeldoorn

Christelijke hulpverlening in Apeldoorn baseert zich op uw geloof

Voor veel mensen is het belangrijk om te kunnen kiezen voor christelijke hulpverlening in Apeldoorn. Dit omdat een dergelijke visie beter aansluit bij het eigen geloof en opvattingen. Geldt dit ook voor u? Dan bent u voor christelijke hulpverlening bij Praktijk Hagedoorn meer dan welkom. Wij kunnen u psycho-sociale ondersteuning aanbieden, zoals bijvoorbeeld christelijke relatietherapie. Samen met u nemen wij uw geloof als uitgangspunt om problemen en klachten op te lossen. Hierdoor leert u weer te vertrouwen op uw eigen mogelijkheden en krijgt u ook weer vertrouwen in de toekomst.

Kies samen voor christelijke relatietherapie in Apeldoorn

Bij christelijke relatietherapie in Apeldoorn baseren wij ons niet alleen op wat wij vanuit professioneel oogpunt weten over relaties tussen mensen, maar ook het geloof speelt een rol bij het zoeken naar antwoorden en oplossingen bij problemen. U bent vrij om zelf aan te geven of u christelijke overtuigingen en belevingen mee wilt nemen in de therapie. Ook overige zingevingsvragen kunnen wij meenemen. Op deze manier streven wij ernaar om u de hulp en ondersteuning aan te bieden die het beste bij u past. U behaalt immers het beste resultaat als u zich goed voelt bij de aanpak van het probleem.

Zie ook: Psychosociale hulpverlening Apeldoorn

Hulp in de vorm van christelijke hulpverlening in Apeldoorn

Of u nu kiest voor onze christelijke hulpverlening in Apeldoorn of het geloof geen rol wilt laten spelen bij het oplossen van uw klachten, onze aanpak blijft hetzelfde. Onze professioneel opgeleide psycho-sociale therapeuten bieden altijd de hulpverlening die past bij uw hulpvraag. Dit betekent dat wij ons voornamelijk baseren op gesprekken, maar ook andere methodieken kunnen een rol spelen bij de aanpak van uw klachten. Dit is afhankelijk van de aard van het probleem. Ook is het mogelijk om de christelijke hulpverlening in Apeldoorn te laten verlopen via de e-mail. Wij spreken dan van e-counseling.

Christelijke relatietherapie in Apeldoorn in drukke tijden

Dat e-counseling ook beschikbaar is voor christelijke relatietherapie in Apeldoorn kan een uitkomst zijn voor stellen die door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om samen naar de therapie te komen. Maar juist in zulke gevallen kan een christelijke hulpverlening zo belangrijk zijn – u wilt er immers samen voor zorgen dat de problemen die tussen u instaan opgelost worden. Door via de e-mail contact te onderhouden met uw relatietherapeut, is het niet nodig om u beiden in allerlei bochten te wringen om samen op het consult te zijn. Zo kunt u toch samen aan een oplossing werken.

Praktijk Hagedoorn

 
U kunt ons bereiken via het onderstaande formulier of bel naar: 06 – 37 41 64 86.

Stel uw vraag

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.